Gratis verzending v.a. ÔéČ950,- Bezorggebied Drechtsteden 250m┬▓ Showtuin Excluton bestrating centraal in Dordrecht Eigen bezorgdienst
0
Winkelwagen

Cloud

Cloud

Cloud betontegels van Excluton zijn de perfecte keus voor het aanleggen van je terras. 

Onze Cloud betontegels zijn uiteraard niet alleen geschikt voor het terras, maar ook voor looppaden en dakterrassen. Cloud is verkrijgbaar in het formaat 60x60x4 cm in liefst 9 verschillende kleurstellingen: van zwart en grijs tot geel en paarse tinten. Je vindt dus altijd de Cloud tegel die past bij jouw wensen en bij de rest van jouw tuin. Bekijk hieronder ons assortiment Cloud betontegels.

Onze Cloud betontegels zijn strakke, moderne tegels die eenvoudig te verwerken zijn. Cloud betontegels zijn relatief licht en daardoor ook zeer geschikt voor de doe-het-zelver!

Laat je verrassen door de nieuwe kleur "Corten" of onze prachtige "Misto"! Vergeet echter niet onze "Grezzo" en "Grijs/Zwart" te bekijken: 2 zeer populaire kleuren die hun weg al hebben gevonden naar vele tuinen.

Onze Cloud betontegels zijn duurzaam geproduceerd, zijn stroef, vorstbestendig en eenvoudig te onderhouden.

Tip
Indien je geen onkruid tussen de tegels adviseren wij de voegen te vullen met King Assistant Voegmiddel Plus of Premium!

Bezig met laden...