Gratis verzending v.a. €950,- Bezorggebied Drechtsteden 250m² Showtuin Excluton bestrating centraal in Dordrecht Eigen bezorgdienst
0
Winkelwagen

Siertegels met coating

Siertegels-met-coating

Noviton Betontegels

Noviton tegels zijn geproduceerd met de nieuwste technieken en zijn voorzien van een zeer duurzame UV coating. Noviton tegels zijn verkrijgbaar in het populaire formaat 60x60 centimeter en zijn ook nog eens makkelijk te hanteren door het relatief lage gewicht. Door de gewichtsbesparing is de Noviton tegel ook zeer geschikt voor verwerking op dakterrassen of daktuinen. Noviton tegels zijn vorstbestendig, worden niet snel vuil en zijn zeer eenvoudig in het onderhoud door de hoogwaardige UV coating. Dankzij deze eigenschappen kunt u lang genieten van uw terras. Ook is de Noviton kleur ondersteunend geproduceerd waardoor de kleur behouden blijft. Lees meer over deze tegel of bekijk alle betontegels van Excluton.

Fuego
Fuego zijn onze best verkochte gecoate tegels. Deze serie is verkrijgbaar in 60x60x4cm en 70x70x3cm en is geschikt voor elk terras.

Pizarra
Onze pizarra is prachtig om te zien en heeft ook nog eens eigenschappen die u zeker zullen bevallen! Vorstbestendig, onderhoudsvriendelijk, mos- en algenwerend en met een coating geproduceerd.