Gratis verzending v.a. €1000,- Bezorggebied Drechtsteden Showtuin van 250m² centraal in Dordrecht Eigen bezorgdienst
0
Winkelwagen

Kera Twice 60x60x4cm Excluton

Kera-Twice-60x60x4cm-Excluton
Kera Twice De absolute topper uit het assortiment!

Met onze keramische tegel Kera Twice 60x60 kunt u rekenen op kwaliteit met eigenschappen als zeer vuilwerend en hoog kleur-ondersteunend. Onze Kera Twice tegel blijft hierdoor lang de schitterende uitstraling houden. Ideaal voor een terras in uw achtertuin. Een dakterras bestraten kan ook met onze keramische tegels - of straat, plein of terras in de openbare ruimte. Welk oppervlak u ook te bestraten heeft, met onze keramische Kera Twice tegel creëert u het mooiste resultaat. Kies voor een mix van kleuren voor een kleurrijke uitwerking.


Weergave:


Bezig met laden...

Keramische tegels

Keramische tegel Kera Twice  60x60: U zult versteld staan van het resultaat! Zeer onderhoudsvriendelijk, lichtgewicht tegel en allerhoogste voetcomfort.

Producteigenschappen Kera Collectie:

- Kleurvast!
- Slijtvast!
- Krasbestendig!
- Hoge stroefheid!
- Vlek- en zuurbestendig!
- Onderhoudsarm!


Kera Twice en Full Body keramische tegels

• Bij verwerking van Full Body keramische tegels dient de straatlaag extra gestabiliseerd te worden met Stabi-King.
• Keramische tegels nemen geen vocht op waardoor zij langer nat blijven dan bestrating van beton. Houd hier rekening mee bij vorstperioden. Het advies is om bij vorst daarom preventief licht te strooien.
• Voor een vrijwel onderhoudsarm terras adviseren wij om regelmatig na een regenbui de tegels droog te trekken met een rubberen vloerwisser. U verwijdert daarmee telkens ook de meeste vervuiling namelijk.
​​​​​​​ • Reinig keramische bestrating grondig met een porcellanato reiniger nadat deze volledig is opgeleverd/ gereedgekomen en voordat u deze in gebruik neemt. Raadpleeg vooraf uw retailer of vakman!