0
WinkelwagenSteenplaza heeft veertien vestigingen in Nederland. Sinds 2016 is er ook een vestiging aan de Rechte Zandweg in Dordrecht, achter de Primera-winkel.
Deze Steenplaza Dordrecht wordt geleid door de jonge Dordtse ondernemer Edwin Slagter:
 
'Ik kreeg de kans om een eigen bedrijf te beginnen in Dubbeldam, de wijk waar ik ben geboren en getogen. Toen de mogelijkheid zich voordeed om voor mezelf te beginnen aan de Rechte Zandweg, toch wel een van de meest prominente locaties in Dubbeldam, twijfelde ik geen moment. Bijna tien jaar heb ik gewerkt bij de Staartploeg, ook al zo'n vertrouwd adres. Na 45 jaar hield de Staartploeg op te bestaan, maar alles wat ik daar heb geleerd neem ik mee in mijn eigen bedrijf: service, advies en vakkennis.'
 

Over Steenplaza®

Steenplaza®, een organisatie met karakter
Professioneel, warm en creatief. Ambitieus en zorgvuldig. Steenplaza® is een levendige organisatie, waarin praktijkervaring en specialistische kennis elkaar versterken. Een hecht verband van zelfstandige ondernemers en beroepskrachten die met elkaar hard aan de weg timmeren. Een krachtige verkoopformule. Steenplaza® heeft de ambitie om marktleider te zijn in de sierbestratingsbranche.

Professioneel en persoonlijk
Steenplaza® is dynamische door samen te werken met de beste producenten kan zij snel en slagvaardig in spelen op de ontwikkelingen op de Nederlandse markt.

De professionaliteit blijkt uit de kennis van het product, hoe en waar het te gebruiken, op welke manier het aan te brengen en hoe het te onderhouden.
Kennis getoetst in de praktijk  en jarenlange ervaring, staan hier garant voor.

De kracht van de Steenplaza®-deelnemers is, dat zij zich in hun plaatselijke omgeving op een creatieve wijze en met persoonlijke warmte presenteren aan de consument.

De Ondernemers die aan Steenplaza® verbonden zijn, zijn de drijvende krachten achter de kennis van de vakspecialist. 

Steenplaza® in cijfers

  • Steenplaza® heeft momenteel 14 vestigingen in Nederland en breidt zich snel uit.
  • Met een groot marktaandeel, zowel binnen de bestratingscentra als de tuinbranche, mag Steenplaza®  zich in Nederland op formulegebied marktleider noemen.
  • De naamsbekendheid van Steenplaza®  in Nederland groeit snel.
     

Doelgroep
Steenplaza® richt zich voornamelijk op de particuliere tuinliefhebber.