Gratis verzending v.a. ÔéČ1000,- Bezorggebied Drechtsteden Showtuin van 250m┬▓ centraal in Dordrecht Eigen bezorgdienst
0
Winkelwagen

Voegmiddelen

Voegmiddelen

Geavanceerde voegmiddelen
We stellen tegenwoordig hoge eisen aan uiterlijk en kwaliteit van (tuin)bestrating en terrassen. Een mooie voeg is daarbij absoluut de finishing touch. Zeker als je ons polymeerzand (WS SmartSand) of kunsthars-voegmiddel (WS Voegmortel) gebruikt. Daarmee krijg je niet alleen een esthetisch fraai resultaat, maar zorg je ook dat je onkruid beperkt en het terras makkelijk te onderhouden is. Beide voegmiddelen behoren tot de meest hoogwaardige op de markt.

Welke moet je hebben?
Voegbreedte, ondergrond, blootstelling aan zon en regen, belasting en je smaak bepalen samen welk voegmiddel het meest geschikt is voor jouw terras, oprit of tuinpad.

WS VOEGENCALCULATOR

VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN WS SMARTSAND

VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN WS VOEGMORTELWeergave:


Bezig met laden...
Showtuin van 250m┬▓ centraal in Dordrecht
Eigen bezorgdienst

WS Epoxyvoegen
Wil je geen last hebben van onkruid en mieren tussen je tuintegels? Dan is het aan te raden om de voegen tussen de tegels op te vullen met voegmiddel. Dit voegmiddel hardt uit en vermindert aanzienlijk de overlast.

Epoxy voegmiddel wordt kant-en-klaar geleverd in een emmer en is makkelijk aan te brengen met een vloertrekker en voegenroller. Het grote voordeel van dit type voegmiddel is dat het zelfs in natte omstandigheden kan worden gebruikt. Dus een regenbui of natte tegels vormen geen enkel probleem!