Gratis verzending v.a. ÔéČ1000,- Bezorggebied Drechtsteden Showtuin van 250m┬▓ centraal in Dordrecht Eigen bezorgdienst
0
Winkelwagen

Tegeldragers

Tegeldragers
Tegeldrager zelf nivellerend

Met de Queen serie tegeldragers kunt u uw keramische tegels heel gemakkelijk verwerken met een zeer net eindresultaat tot gevolg!
Verstelbare tegeldragers zelf nivellerend
Dit is de versie met een zelf nivellerende kop. De rode schuif die ertussen geplaatst moet worden, zorgt ervoor dat afschot tot 5% opgevangen kan worden. Uiteraard kan de gehele tegeldrager ook via een verstelbare schroef, tot op de millimeter nauwkeurig aangepast kan worden. Dit gaat heel gemakkelijk middels een sleutel, die u door de voeg heen kan steken en door te draaien de juiste hoogte kan kiezen. Het is dus niet nodig om de tegels weer van de tegeldragers te halen, een aanpassing te doen de keramische tegel terug te leggen om te kijken of de aanpassing juist is. Dit is een groot voordeel van de Queen tegeldrager ten opzichte van de concurrentie! 

Tegeldrager met diverse voegbreedtes

Ook deze tegeldrager heeft een kop met daarop de keuze uit 3 verschillende voegbreedtes. Namelijk een voeg van 2, 3 of 4 mm. Kortom, kiest u voor een voeg van 4 mm, dan kunt u de tegeldrager direct gebruiken. Kiest u voor een voeg van 3 mm, dan kunt u eenvoudig het klipje van 4 mm afbreken om zo het gewenste resultaat te krijgen.
Let op! Het kiezen van de voegbreedte kan een optische zijn (wat vind ik mooi) of een praktische. Door de voegen loopt het regenwater weg en dan is het wel prettig als dat goed verloopt. Neem daarin ook de tegelgrootte mee, want hoe groter de tegel des te minder voeg er is.

Welke maten tegeldragers zijn er?

Er zijn in totaal 5 verschillende maten tegeldragers die u in de rekenmodule kunt selecteren. De maten van de tegeldragers staan daarbij aangegeven maar voor de volledigheid:
  • Tegeldrager Queen Q1 Plus van 28 tot 37 mm.
  • Tegeldrager Queen Q2 Plus van 36 tot 51 mm.
  • Tegeldrager Queen Q3 Plus van 50 tot 79 mm.
  • Tegeldrager Queen Q4 Plus van 77 tot 133 mm.
  • Tegeldrager Queen Q5 Plus van 131 tot 241 mm.


Weergave:


Bezig met laden...