Gratis verzending v.a. ÔéČ1000,- Bezorggebied Drechtsteden Showtuin van 250m┬▓ centraal in Dordrecht Eigen bezorgdienst
0
Winkelwagen

Zand

Zand
Het assortiment zand bestaat uit ophoogzand, metselzand, speelzand en verschillende soorten voegzand voor de verwerking van sierbestrating.
Om uw bestrating goed tot zijn recht te laten komen, is een degelijke fundering nodig zodat uw terras, oprit of tuinpad minder snel of onregelmatig gaat verzakken. Afhankelijk van de soort bestrating maakt u gebruik van ophoogzand of vulzand als onderlaag voor de bestrating van een terras of oprit. Voor een goede fundering en ter voorkoming van onkruidgroei uit de onderliggende ondergrond is een minimale laagdikte van 15cm vereist.
Voegzand is verkrijgbaar in verschillende gradaties voor het invoegen van de voegen. Als stelregel geldt hoe kleiner de voeg, hoe fijner het zand. Zilverzand voor siertegels, Voegzand voor strakke bestrating en Brekerzand voor het invegen van getrommelde bestrating.


Weergave:

Zand met grind kopen

Zand is een natuurproduct waarmee u uw oppervlak kunt opvullen, ophogen of voegen. Ons assortiment bestaat uit alle soorten zand die u nodig kunt hebben: voegzand, funderingszand, brekerzand, ophoogzand, metselzand, vulzand. Zo kunt u grind kopen combineren met het kopen van zand.