Gratis verzending v.a. ÔéČ1000,- Bezorggebied Drechtsteden Showtuin van 250m┬▓ centraal in Dordrecht Eigen bezorgdienst
0
Winkelwagen

Keramische Tuintegels Claessen

Keramische-Tuintegels-Claessen

KERA QUATRO EN FULL BODY
KERAMISCHE TEGELS

keramische tegels behoren tot de best verkrijgbare keramische tuintegels en zijn "Gres Porcellanato": vrij vertaald betekend dat keihard porcelein. Het mengsel van klei, zand en smeltmiddelen wordt onder enorme druk geperst en daarna op een temperatuur van wel 1250oC gebakken met als resultaat een vorstbestendige, vlekbestendige, krasbestendige, zuur- en zoutbestendige tegel die ook nog eens kleurecht is! Keramische tegels van zo'n hoge kwaliteit zijn de kroon op elk tuinproject.


Weergave:


Bezig met laden...


• Bij verwerking van Full Body keramische tegels dient de straatlaag extra gestabiliseerd te worden met Stabi-King.
• Keramische tegels nemen geen vocht op waardoor zij langer nat blijven dan bestrating van beton. Houd hier rekening mee bij vorstperioden. Het advies is om bij vorst daarom preventief licht te strooien.
• Voor een vrijwel onderhoudsarm terras adviseren wij om regelmatig na een regenbui de tegels droog te trekken met een rubberen vloerwisser. U verwijdert daarmee telkens ook de meeste vervuiling namelijk.
• Reinig keramische bestrating grondig met een porcellanato reiniger nadat deze volledig is opgeleverd/ gereedgekomen en voordat u deze in gebruik neemt. Raadpleeg vooraf uw retailer of vakman!