Gratis verzending v.a. ÔéČ1000,- Bezorggebied Drechtsteden Showtuin van 250m┬▓ centraal in Dordrecht Eigen bezorgdienst
0
Winkelwagen

Optimum tegel Excluton

Optimum-tegel-Excluton

Optimum Tuintegels

Hoogwaardige siertegels leverbaar in drie zeer trendy kleuren: Graphite, Zilver, Magniet. Ardesia is uitsluitend leverbaar in de kleur Graphite. De deklaag van Fiammato, Sabbia en Ardesia is gestraald, de Fiammato is gevlamd. Sabbia heeft een vlakke deklaag, Ardesia heeft een leisteen deklaag. Dit effect zorgt voor een luxe uitstraling en maakt deze tegels onderhoudsvriendelijk.
De Liscio is niet gestraald, maar geborsteld en heeft een vlakke deklaag.
Kortom, ideaal voor de tuinliefhebber die weinig onderhoud wenst aan zijn of haar bestrating! Een genot voor het oog en comfortabel voor uw voeten. Door de grote variatie in bewerkingen en kleuren vindt u altijd een tegel die past bij uw specifieke situatie!

 Weergave:

Optimum

Eenvoud op zijn mooist! De beton-look opnieuw uitgevonden!

Optimum betontegels

Onze Optimum betontegels zijn de perfecte tegels voor de bestrating van uw oppervlak. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat u de mooiste sierbestrating kunt aanleggen, waaronder:

  • een terras in uw tuin
  • verschillende looppaden
  • siervakken tussen uw beplanting

Met onze Optimum betontegels legt u een strak, modern terras aan waar u jarenlang plezier van kunt hebben. U heeft onder meer weinig onderhoud aan deze tegels. Dat maakt onze betontegels net zo geschikt voor het bestraten van oppervlaktes in de openbare ruimte. Met ons ruime assortiment heeft u bovendien veel keuze uit soorten en kleuren, zodat u altijd de perfecte Optimum tegel voor uw oppervlak vindt. Geniet met onze Optimum betontegels van het allermooiste resultaat en het hoogste voetcomfort! Ons assortiment bekijkt u hieronder.

Onze Optimum betontegels passen in elk tuinontwerp, maar ook in de openbare ruimte. Met deze tegels geeft u elk te bestraten oppervlak een schitterende uitstraling. Wilt u strak en modern of speels en warm? Met onze Optimum betontegels kan het allemaal.

Kies de tegel die bij uw wensen past

Onze Optimum betontegels zijn verkrijgbaar in vele soorten en kleuren. Wat dacht u van onze Optimum Liscio tegels, die ondanks hun eenvoudigheid toch uw oppervlak extra uitstraling geven? U kunt kiezen uit klassieke kleuren, maar ook gaan voor wat uitdagendere kleuren, zoals graphite of magniet. Met onze Optimum betontegels Ardesia creëert u juist een strak, modern oppervlak, dat tijdloos meegaat. Dat geldt ook voor onze lichtgewicht Optimum Fiammato tegels, die met hun lichte kleur subtiel opgaan in de omgeving zonder opvallend te zijn.

Super kwaliteit!

Welke soort Optimum betontegels u ook kiest, de hoge kwaliteit zorgt altijd voor het beste resultaat. Deze tegels zijn stuk voor stuk zeer onderhoudsvriendelijk, zeer vuilwerend en uitbloei remmend. Naast vuil krijgen ook mos en algen geen kans om uw tegels te ontsieren. Over het natuurlijke kleuringsproces hoeft u zich al helemaal geen zorg te maken, onze Optimum betontegels zijn juist zeer kleurvast. Ze verkleuren amper, dus blijven extra lang mooi van kleur!

Daarnaast hebben al onze Optimum betontegels een hoog voetcomfort. Dat betekent dat ze zodanig behandeld zijn dat u gewoon met blote voeten er overheen kunt lopen zonder dat dat onaangenaam voelt. Wel zo lekker in de warme zomer! Daarnaast legt u onze betontegels met voeg, zodat uw bestrating vrij blijft van onkruid.

Meer versiering voor uw bestrating

Wilt u uw te bestraten oppervlak juist extra laten opvallen, bijvoorbeeld omdat uw terras de smaakmaker van uw tuin moet worden? Dan zijn onze Optimum betontegels Decora dé tegels voor u. Met de versiering op de bovenkant van deze bijzondere tegels creëert u sierbestrating met een ongekende mooie uitstraling. U heeft keuze uit meerdere patronen, maar net wat u mooi vindt en wat past bij de rest van uw tuin. Eén ding is zeker: hierdoor wilt u altijd naar buiten!

Optimum betontegels bestellen bij Steenplaza-Dordrecht

Benieuwd naar de perfecte Optimum betontegel voor uw oppervlak? Bekijk ons ruime assortiment en kies de tegel die bij uw tuinontwerp past. Bestel vervolgens eenvoudig de benodigde hoeveelheid tegels en ontvang binnen 24 uur reactie op uw vrijblijvende offerte. We leveren al onze Optimum betontegels direct uit voorraad, dus u zult niet lang hoeven te wachten! Wilt u liever eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan de vele voorbeelden om te zien wat er met onze Optimum betontegels mogelijk is. Bij twijfel of vragen kunt u contact met ons opnemen.